Neurofeedbackplus

Telefon

0754549881

Neurofeedback în performanță

Despre neurofeedback în performanță

 

Echilibrul este cheia unei vieți sănătoase. Performanții de vârf pot fi găsiți într-o varietate de setări, unele includ: afaceri, personale, educaționale, creative și sportive. Majoritatea performanților de vârf sunt deja grozavi în ceea ce fac, deoarece sunt capabili să fie concentrați și să rămână motivați pe ceea ce sunt pasionați în meseria lor. Oferim un program care își propune să ajute performanții de vârf să-și atingă starea mentală și fizică optimă. Aceasta nu include niciun fel de medicamente. Ceea ce oferim este o alternativă. Este antrenamentul de performanță Neurofeedback.

Procesul:

Programul începe cu  un EEG al creierului care oferă o imagine a tuturor conectivității și a căilor neuronale ale undelor cerebrale care comunică cu sistemul nervos central și cu restul corpului. Aici suntem capabili să găsim zonele care necesită îmbunătățiri și să creăm un plan de antrenament specific conceput pentru performerul individual de vârf. Planul de antrenament constă în teste de performanță psihologică și antrenamente neurofeedback.

Neurofeedback-ul vă antrenează creierul să funcționeze mai eficient, îmbunătățind funcționarea mentală și stabilitatea emoțională. Această formă de antrenament de neurofeedback este adaptată nevoilor specifice ale fiecărui jucător de vârf în cadrul unei evaluări cuprinzătoare și cu scopul de a reduce simptomele nedorite de stres, concentrare slabă și îndoială de sine. Ne propunem să eliminăm aceste simptome negative și să ajutăm la promovarea zonelor pentru a crește relaxarea și concentrarea, îmbunătățind în același timp agilitatea fizică și mentală.

 

Neurofeedback-ul descompune procesul concentrându-se pe zonele care lipsesc și motivează acele locații din creier cu condiționare de feedback. Stagiarul este conectat la un program de calculator, modelele undelor cerebrale sunt înregistrate și feedback-ul este furnizat sub forma unui film, muzică sau joc. Creierul răspunde prin producerea corectă a tiparelor de unde cerebrale pe care le cerem să le producă și creierul este recompensat de fiecare dată când realizează corect aceste tipare optime de unde cerebrale. Cu orice abilitate, practica este cheia. Antrenamentul constant menține procesul de îmbunătățire, condiționare și crearea oportunității creierului de a optimiza conexiunile cu alte părți ale creierului. Acest lucru îmbunătățește comunicarea între zonele care pot lipsi și astfel beneficiază cei de vârf. Ei sunt capabili să-și optimizeze creierul, îmbunătățind concentrarea,

Cine folosește Neurofeedback?

Biofeedback EEG or electroencephalograph training at a health center. Therapist monitoring brain waves using scalp sensors placed onto a client’s head

Medicii și chirurgii folosesc neurofeedback-ul

Pentru a îmbunătăți atenția, concentrarea, memoria și concentrarea. Directorii de afaceri îl folosesc pentru a crește abilitățile matematice, inteligența emoțională pentru a-și îmbunătăți abilitățile de conducere și pentru a îmbunătăți abilitățile de gestionare a timpului. Neurofeedback-ul ajută sportivii să obțină un avantaj competitiv față de adversarii lor. Cei din mediul academic pot folosi neurofeedback-ul pentru a ajuta la îmbunătățirea citirii, matematicii, înțelegerii, raționamentului spațial, memoriei și lista poate continua. 

Interpreți creativi; precum cei din arte, muzică etc. folosesc neurofeedback-ul pentru meditație, sporesc trezirea spirituală. , iar acest lucru nu reduce fluxul sau procesul creativ, ci îl îmbunătățește pentru a se perfecționa .